close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه و روش و دستور پخت کیک تولد ساده
loading...

مطلب کده ( باکس تو باکس )

طرز تهیه کیک تولد ساده لذت یک جشن تولد خانوادگی و صمیمی خاطرات شیرینی را در ذهن می سازد که اگر اصلی ترین خوراکی آن که همان کیک تولد است ساخته دست خودمان باشد به یاد ماندنی تر هم خواهد شد. مواد لازم:آرد سفید         2 لیوانروغن              1 لیوان شیر    …

آخرین ارسال های انجمن

طرز تهیه و روش و دستور پخت کیک تولد ساده

طرز تهیه کیک تولد ساده


کیک تولد

لذت یک جشن تولد خانوادگی و صمیمی خاطرات شیرینی را در ذهن می سازد که اگر اصلی ترین خوراکی آن که همان کیک تولد است ساخته دست خودمان باشد به یاد ماندنی تر هم خواهد شد.



مواد لازم:
آرد سفید         2 لیوان
روغن              1 لیوان 
شیر               1 لیوان
شکر               1 لیوان
تخم مرغ           3 عدد
بکینگ پودر        2 قاشق چایخوری
 
کیک تولد
طرز تهیه:
ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوز شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از خت کامل و سرد شدن با خامه تزیین میکنیم.

طرز تهیه کیک تولد ساده


کیک تولد

لذت یک جشن تولد خانوادگی و صمیمی خاطرات شیرینی را در ذهن می سازد که اگر اصلی ترین خوراکی آن که همان کیک تولد است ساخته دست خودمان باشد به یاد ماندنی تر هم خواهد شد.



مواد لازم:
آرد سفید         2 لیوان
روغن              1 لیوان 
شیر               1 لیوان
شکر               1 لیوان
تخم مرغ           3 عدد
بکینگ پودر        2 قاشق چایخوری
 
کیک تولد
طرز تهیه:
ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوز شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از خت کامل و سرد شدن با خامه تزیین میکنیم.

Admin بازدید : 189 دوشنبه 24 فروردين 1394 زمان : 19:30 نظرات ()
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات


کانال تلگرام
درباره ما
از شــیر مــرغ تا جــون آدمــی زاد «جـدیدتـرین مطالب و اخـبار ایران و جهان» این سایت در ستاد ساماندهی با آدرس ««««« bux2bux.rozblog.com »»»»»» بــه ثــبت رسـیده است.
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • تک آهنگ
  • اخبار
  • گالری عکس
  • ایرانگردی - جهانگردی

  • بیوگرافی و زندگینامه

  • تغـذیـه
  • سبک زندگی
  • آشپزی
  • نرم‌افزار کامپیوتر
  • اختصاصی اینترنت
  • کتاب‌های اینترنتی pdf

  • ترفندستان
  • بازی موبایل
  • نرم‌افزار موبایل
  • آموزش موبایل
  • مذهبی
  • ادبیات
  • علمی
  • گرافیک
  • فیلم، کلیپ و کارتون
  • مد، مدل و زیبایی

  • فال و طالع بینی
    نظرسنجی
    شـما چـند سـال دارید ؟







    مطالب سایت چقدر برای شما مفید بـود؟











    آمار سایت
  • کل مطالب : 2947
  • کل نظرات : 93
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 93
  • آی پی امروز : 35
  • آی پی دیروز : 404
  • بازدید امروز : 191
  • باردید دیروز : 3,340
  • گوگل امروز : 10
  • گوگل دیروز : 208
  • بازدید هفته : 15,575
  • بازدید ماه : 60,962
  • بازدید سال : 195,386
  • بازدید کلی : 3,031,059
  • کدهای اختصاصی
    X بستن تبلیغات
    گيره كوچك كننده بيني
    X بستن تبلیغات
    گردنبند مرغ آمين