تبلیغات در اینترنتclose
دی استات سدیم چیست و کاربرد های آن
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
دی استات سدیم چیست و کاربرد های آن
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیرشته های فنی مهندسیدی استات سدیم چیست و کاربرد های آن

تعداد بازدید : 24
نویسنده پیام
bakhshifatemeh آفلاین



ارسال‌ها : 22
عضويت : 24 /2 /1398
دی استات سدیم چیست و کاربرد های آن
دی استات سدیم ترکیبی با فرمول شیمیایی NaH(C2H3O2)2 با عنوان E262 شناخته شده است. جامدی بی رنگ است که در ادویه و به عنوان یک عامل ضد میکروبی (نگهدارنده) استفاده می شود. به عنوان یک ماده افزودنی به محصولات غذایی برای طعم دهندگی طعم نمکی و سرکه ای به غذا استفاده می شود.
سدیم دی استات با سه هدف تعدیل مزه، کنترل اسیدیته یا نگهدارندگی به ماده غذایی افزوده می شود. این ماده همچنین گاهی برای افزایش پایداری امولسیون چربی ها در محصولات گوشتی فرآیند شده استفاده می شود.
سدیم دی استات با کاهش ترشی اضافه محصول نقش موثری در تعدیل مزه آن دارد و به دلیل داشتن حالت بافری برای کنترل اسیدیته اضافه می گردد. این ماده اثر نگهدارندگی قابل توجهی در محصولات گوشتی و ماکیان دارد و در محصولات نانوایی از بروز راپینس جلوگیری می کند.


دی استات سدیم ضد کپک و قارچ نگهدارنده مواد غذایی و مواد ذخیره شده در انبارهاو سیلو ها می باشد
دی استات سدیم طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک خشکبار را انجام می دهدبه دی استات سدیم سرکه خشک هم می گویند
دی استات سدیم شامل اسید استیک می باشد که اسید استیک خاصیت نگهدارندگی و ضد مخمری دارد .دی استات سدیم برای نگهدارندگی مرکبات در انبارها بسیار موثر می باشد.
موارد کاربرد دی استات سدیم:
موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (به منظور تعدیل pH و نگهدارندگی) و اسنک ها (به منظور طعم دهنده) است.
دی استات سدیم در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... به منظور نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته به کار گرفته می شود.
غذایی دی استات سدیم عامل طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک است هم چنین به دلیل خاصیت ضد کپک و ضد قارچ در نگهدارندگی مواد غذایی و مواد ذخیره شده از جمله مرکبات در انبارها بسیار موثر است.
دی استات سدیم از یک طرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصاً باکتری های گرم مثبت استفاده می شود از طرف دیگر اثر نامطلوبی روی مخمرها ندارد و موجب توقف رشد آن ها نمی شود.

دوشنبه 13 آبان 1398 - 12:09
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ